Huurvoorwaarden Friese Hoeve Sneek

Wij willen uw verblijf zo plezierig mogelijk laten verlopen. Om geen misverstanden achter af te laten ontstaan, hanteren wij de volgende huurvoorwaarden:

Huurvoorwaarden Friese Hoeve Sneek

Wij willen uw verblijf zo plezierig mogelijk laten verlopen. Om geen misverstanden achter af te laten ontstaan, hanteren wij de volgende huurvoorwaarden:

1. Uw reservering is bevestigd mits er binnen 24 uur na de online reserveringstijd geen contact met u is opgenomen.

2. Verzoeken tot annulering dienen altijd per mail of telefoon te worden gedaan. De datum van ontvangst geldt als datum van annulering. Na uw annulering ontvangt u binnen 24 uur bericht van de Friese Hoeve Sneek, schriftelijk, telefonisch of via e-mail. Indien u geen bericht ontvangt dient u contact met de Friese Hoeve Sneek op te nemen ter controle en verificatie dat uw annulering inderdaad binnengekomen en in behandeling is.

Tot 7 dagen voor aankomst kunt u uw reservering kosteloos annuleren/wijzigen. Binnen 7 dagen voor aankomst brengen wij de volledige huursom in rekening.

Bij het afhuren van de locatie voor een feest of een evenement brengen bij 100% van de kosten van de huur in rekening, wat in de meeste gevallen de aanbetaling betreft.

3. De huurder dient met respect gebruik te maken van de B&B kamer en het in de toestand te verlaten waarin hij/zij het verkregen heeft. Eventuele beschadigingen dienen direct gemeld te worden. Huurders zijn aansprakelijk voor schade aan eigendommen van de verhuurder of derden, die bij de huur zijn betrokken. Alle verlies door vermissing, breuk of schade aan de hotelkamer, de inboedel of de extra voorzieningen moet door de huurder vergoed worden.

4. De Friese Hoeve Sneek kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schades of verlies van uw eigendommen of bezittingen of persoonlijk letsel. Gebruik van alle faciliteiten in en rond de Friese Hoeve Sneek zijn volledig voor eigen risico.


5. Roken en/of het gebruik van verdovende middelen in de kamers en gehele gebouw is niet toegestaan. Bij overtreding brengen wij €150,00 in rekening.

7. De verhuurder is niet verantwoordelijk voor eventuele schades ontstaan door stroomuitval, wateruitval, natuurelementen, vliegtuigvertragingen, overheidsbevelen en dergelijke externe factoren. Dit zijn geen redenen voor (gedeeltelijke) restitutie van huurgelden. U heeft zelf de mogelijkheid om extern een annuleringsverzekering af te sluiten.

8. De Friese Hoeve Sneek kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele gevolgen door spel of systeem fouten.